Lankydamiesi „Edisoft“ prisiklausančiuose interneto puslapiuose bei naudodamiesi juose prieinamomis elektroninėmis paslaugomis, jūs sutinkate su toliau pateikiamomis įmonės privatumo politikos sąlygomis. Jeigu su jomis nesutinkate, prašome, nesinaudoti „Edisoft“ interneto puslapiais.

Asmeniniai duomenys

„Edisoft“ privatumo politikoje asmeniniai duomenys suprantami kaip duomenys (vardas, pavardė, pareigos, elektroninio pašto adresas bei telefono numeris) priklausantys „Edisoft“ interneto puslapių naudotojams, kurie juos palieka pildydami registracijos formas. „Edisoft” prisiima atsakomybę už šių asmeninių duomenų saugumą ir konfidencialumą bei imasi visų priemonių, kad šie duomenys būtų tinkamai apsaugoti.

„Edisoft“ gali naudoti vartotojo IP adresą, tai daroma siekiant identifikuoti vartotoją ir išsaugoti jo naršymo istoriją. Ši informacija yra būtina statistinės informacijos apie puslapių lankomumą surinkimui ir analizei.

„Edisoft“ turi teisę siųsti reklaminio pobūdžio pranešimus vartotojams tik tuo atveju, kai vartotojas pildydamas elektroninę užklausos formą sutiko gauti „Edisoft“ naujienas arba užpildė naujienų prenumeratos formą. Vartotojai gali bet kada atsisakyti šių pranešimų, paspausdami nuorodą „Atsisakyti“, esančią kiekviename „Edisoft“ siunčiamame elektroniniame pranešime.

Jūs galite gauti informaciją apie „Edisoft“ tvarkomus vartotojų asmeninius duomenis, iš kur ir kokiu būdu asmens duomenys yra surinkti bei kokiu pagrindu tvarkomi. Taip pat jūs galite kreiptis į „Edisoft“ su prašymu pataisyti asmens duomenis, sustabdyti jų tvarkymą, sunaikinti juos, jeigu duomenys yra neteisingi, neišsamūs arba netikslūs, arba jeigu jie daugiau nėra reikalingi tiems tikslams, kuriems buvo surinkti. Jūs galite kreiptis į „Edisoft“ su prašymu ištrinti asmeninius duomenis iš mūsų duomenų bazės ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su savo asmens duomenimis, asmuo nustato, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai, nesutikti, kad mes juos naudotume. Asmuo gali bet kuriuo metu atšaukti savo duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu. Tokiu atveju duomenų subjektas turi susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu info@edisoft.lt. Įspėjame, kad ištrynus jūsų asmeninius duomenis iš mūsų duomenų bazės, mūsų paslaugų tiekimas jums gali būti apsunkintas arba tapti neįmanomas.

Nepavykus išspręsti klausimo su „Edisoft“, vartotojas turi teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų priežiūrą ir kontrolę.

Asmeninių duomenų naudojimas

„Edisoft“ gali perduoti nuasmenintus vartotojų duomenis (pvz. puslapių lankomumo statistiką) savo partneriams bei kitoms trečiosioms šalims. „Edisoft“ niekada neperduoda asmeninių duomenų trečiosioms šalims be išankstinio vartotojų sutikimo, išskyrus tuos atvejus kai reikia įgyvendinti produkto ar paslaugos užsakymą, kurio prašo vartotojas.

„Edisoft“ gali perduoti asmeninius duomenis trečiosioms šalims ir tuo atveju jeigu iškyla teisinių ginčų dėl „Edisoft“ interneto puslapių ar elektroninių paslaugų naudojimo. Kompanija taip pat turi teisę susisiekti su vartotoju jeigu reikia patikslinti informaciją, atsakyti į klausimus ar išspręsti vartotojui iškilusią problemą.

Nuorodos į kitus puslapius

„Edisoft“ interneto puslapiuose gali būti nuorodų į kitus interneto puslapius. Verta atkreipti dėmesį, kad „Edisoft“ neprisiima atsakomybės dėl šių interneto puslapių turinio, jų privatumo politikos bei duomenų, kuriuos gali rinkti šie puslapiai, net jei juose naudojamas kompanijos „Edisoft“ logotipas. Privatumo politika kituose puslapiuose gali skirtis, todėl kiekvienu atveju rekomenduojame su ja susipažinti.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis dokumentas, kurį interneto puslapis įrašo į vartotojo kompiuterį ar kitą įrenginį, kad padėtų rinkti lankomumo duomenis ir įsiminti vartotojo atliktus veiksmus bei nustatymus.

Naršydami „Edisoft“ interneto puslapiuose jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Slapukus visada galima ištrinti iš savo kompiuterio arba išjungti jų priėmimą, tačiau tai padarius prarandami slapukų valdomi vartotojo puslapio nustatymai ir dalis interneto puslapio funkcionalumo gali neveikti. Slapukų pašalinimo instrukcijas galite rasti jūsų naudojamos interneto naršyklės pagalbos puslapyje (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari).

Kaip „Edisoft“ naudoja slapukus

„Edisoft“ interneto puslapiuose slapukai naudojami šiems tikslams:

  • Analizei. „Edisoft“ gali naudoti slapukus renkant informaciją apie savo interneto puslapių ar elektroninių paslaugų lankomumą bei naudotojų elgseną. Ši informacija padeda tobulinti „Edisoft“ interneto puslapius ir paslaugas.
  • Asmeninių nustatymų saugojimui. „Edisoft“ interneto puslapiai gali naudoti slapukus įsimenant vartotojų nustatymus tokius kaip kalbos nustatymai ar vartotojo buvimo vieta bei asmeninę informaciją, kuri jau buvo įvesta pildant elektronines formas. Sekantį kartą apsilankius svetainėje vartotojui bus pateikiami paskutiniai nustatymai bei nereikės antrą kartą įvedinėti duomenų elektroninėse formose.
  • Trečiųjų šalių slapukai. Lankantis „Edisoft“ interneto puslapiuose gali būti naudojami trečiųjų šalių slapukai, kurie naudojami rinkti informaciją reklamai bei statistikai.

Forumai ir tinklaraščiai

„Edisoft“ interneto puslapiuose gali būti interaktyvių elementų tokių kaip forumai ir tinklaraščiai, kur vartotojai gali paskelbti savo informaciją. Svarbu suprati, kad bet kokia informacija publikuojama forumuose bei tinklaraščiuose tampa vieša. „Edisoft“ neprisiima atsakomybės už asmeninę informaciją, kurią vartotojai paskelbia savarankiškai, tačiau „Edisoft“ gali peržiūrėti skelbiamus pranešimus, juos keisti ar pašalinti. Tai gali būti padaryta ir gavus trečiosios šalies kreipimąsi, kad paskelbta informacija pažeidžia jos interesus.

Informacijos pateikiamos interneto puslapiuose naudojimas

Visą informaciją t.y. bet kokius tekstus publikuojamus „Edisoft“ interneto puslapyje ar vartotojų gaunamus elektroniniu paštu iš „Edisoft“ galima naudoti tik nurodžius autorinių teisių valdytoją t.y. kompaniją „Edisoft“ nesvarbu kokia forma jie pateikiami (spausdinta, elektronine, žodžiu ar daugialypėje terpėje). Publikuojant ar cituojant „Edisoft“ tekstus, jų negalima koreguoti ir taisyti.

Informacijos naudojimas nesilaikant šių taisyklių ar LR įstatymuose numatytų nuostatų gali užtraukti civilinę, administracinę ar net baudžiamąją atsakomybę.

Programinės įrangos patalpintos interneto puslapyje naudojimas

Bet kokia programinė įranga, kurią galima atsisiųsti iš „Edisoft“ interneto puslapių ar naudoti kaip „Edisoft“ elektroninę paslaugą, yra kompanijos „Edisoft“ nuosavybė ginama autorinių teisių įstatymų. Programinės įrangos naudojimas vykdomas remiantis sąlygomis apibrėžtomis „Edisoft“ sutartyje su galutiniu vartotoju.

Apribojimai susiję su kainomis, produktų pasiūlymais ir reklaminėmis akcijomis

„Edisoft“ teikia informaciją apie savo produktus ir jų kainas internetu, todėl ši informacija yra prieinama visame pasaulyje. Skelbiama informacija apima produktų ir paslaugų aprašymus, jų kainas, reklamines akcijas, kurios ne visada galioja konkrečios šalies, regiono ar miesto teritorijoje. Norėdami gauti tikslią ir aktualią informaciją apie reklamines akcijas, galiojančias kainas, produktų ir sprendimų prieinamumą jūsų regione, kreipkitės į vietinius „Edisoft“ atstovus.

Visa „Edisoft“ interneto puslapiuose skelbiama informacija apie technines produktų ir sprendimų charakteristikas, kainas bei darbo su klientais sąlygas yra išskirtinai informacinio pobūdžio ir negali būti laikoma oficialiu pasiūlymu.

Užsisakykite mūsų naujienas
Pasirinkite šalį
Pasirinkus kitą regioną pasikeis kalba ir/arba pateikiamas turinys.
Siekdami, kad naršymas mūsų interneto puslapiuose būtų kuo patogesnis, naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau Jūs sutinkate su Edisoft privatumo politika.
Į viršų